TARIEVEN


Advocatenkantoor Rikken kenmerkt zich door efficiƫnte praktijkvoering, beperkte overhead en optimaal gebruik van technologie. Dit maakt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding mogelijk. Het tarief van mr. Rikken bedraagt EUR 220,= per uur (excl. 21% BTW) en 5% kantoorkosten.

Als particulier kunt u in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand (een toevoeging) via de Raad voor Rechtsbijstand. Advocatenkantoor Rikken behandelt een beperkt aantal toevoegingen op jaarbasis. Of u in aanmerking komt voor een toevoeging is afhankelijk van de hoogte van uw jaarinkomen en uw persoonlijke situatie, met als uitgangspunt (het peiljaar) het jaar dat twee jaren voorafgaat aan de datum van de aanvraag. U kunt eenvoudig inzien of u voor een toevoeging in aanmerking komt op de website van de Raad voor Rechtsbijstand, https://www.rvr.org/@7797/inkomen-vermogen-eigen-bijdrage-2022

Indien de Raad een toevoeging verstrekt, bent u slechts een eigen bijdrage aan uw advocaat verschuldigd. Afhankelijk van uw inkomen en/of vermogen bedraagt de eigen bijdrage in personen- en familierechtszaken minimaal EUR 373,= en maximaal EUR 931,=.